Hoe het begon...

Bekijk hier de weg die CheeseTroubles heeft afgelegd!

What’s in a name

Het verhaal achter de naam? Mijn eigen leven: hoe meer tegenslagen hoe sterker de drang werd om te ondernemen en zélf te bepalen wat ik wil doen. Ondanks de angst, het grote onbekende,.. ging ik ervoor.

If you can dream it, you can do it

Ik wist al van jongs af aan dat ik de ondernemingswereld wou instappen. In het 1e middelbaar sloot ik een pact met mijn leerkracht: “Als ik 20 ben, heb ik mijn eigen zaak”. Na jaren harde werk werd dit realiteit. Ik reisde de wereld af, ging op onderzoek en proefde overal cheesecakes. Ik ben toen als student gestart met mijn eigen onderneming. Een combinatie die veel inspanning vergt, maar oh zo leuk is! Mijn boodschap voor andere jonge ondernemers? Dank jezelf voor het werk dat je in jouw droom steekt, niemand die het anders voor jou zal doen. En laat je niet tegenhouden.

Started from the bottom

Op 3 mei 2019 maakte ik CheeseTroubles bekend bij vrienden en familie met een tasting avond. Wat een leuke, geslaagde avond!

The name is out there

Om wat meer bekendheid te verwerven stonden we op allerlei evenementen. De interesse kwam uit vele hoeken!

1 year !!!

Op 25 april 2020 viert CheeseTroubles haar eerste verjaardag. Wat een jaar vol nieuwe uitdagingen, ervaringen, een rollercoaster van emoties, een super groot avontuur. Maar het aller mooiste hoofdstuk die ik mij kon inbeelden! Op naar nog meer mooie en succesvolle momenten! Dit is nog maar het begin!

Life isn’t perfect, but these cakes are!

Bekijk hier interviews met CheeseTroubles!

Voka

Leer het gezicht achter CheeseTroubles kennen in een interview met Voka!

Sinc

Op de Entrepreneurial Kickoff 2019 nodigde SINC ons uit voor een interview! Ben jij benieuwd? Bekijk het nu!